you a go wonder "whe de waggonist them a disappear a come from."
It will be all hail the chief.
Only thing mi see them a do a look UB40 fi we and tell we, we nuh have nuh talent a yard.
How is it that 5 Jamaicans was used to carry back Joe Public to Pro league in T&T?
How is it our local boy Obrien can top all US players? How is it team want local player fi buy fi 1 million pound?
Man a talk bout Jermaine Taylor nuh good but how many defender we have can pass the ball outa the back better than him? Man a say Evon Taylor nuh good but how many players we have that can sheild a ball better than that youth? Maybe only Pepe.
Players like Stew Peas, and Claude Davis have fi learn fi stop give coach heart attack. Them need team discipline fi make Rene side. You don't just make rash challenges and run left your responsiblity behind.
It will be all hail the chief.
Only thing mi see them a do a look UB40 fi we and tell we, we nuh have nuh talent a yard.
How is it that 5 Jamaicans was used to carry back Joe Public to Pro league in T&T?
How is it our local boy Obrien can top all US players? How is it team want local player fi buy fi 1 million pound?
Man a talk bout Jermaine Taylor nuh good but how many defender we have can pass the ball outa the back better than him? Man a say Evon Taylor nuh good but how many players we have that can sheild a ball better than that youth? Maybe only Pepe.
Players like Stew Peas, and Claude Davis have fi learn fi stop give coach heart attack. Them need team discipline fi make Rene side. You don't just make rash challenges and run left your responsiblity behind.