King and all them balla will be back the coach need more time to work them inna the system and them need fi respect discipline and work hard fi them place.
This a just round one. You nuh hear Stonigut say the man dem look like them have a system in place. Mi tiad fi see we a play aimless and man nuh know position especially when the ball inna we net.
Two weeks ago the forum a cuss bout it nuh mek no sense the local baller them go train as there is no space fi them and today everything change up and man a say how England base ballers them nuh make the cut.
System come before anything else for Simoes.
a few notes bout Simoes
Defense first
Him nuh love cane cutter but reader of the ball
Him but his system before anything else
Him believe inna himself
Yes he maybe mad but there is a method to the madness.
Mo I bet if Hue get a run him give 200% now, look fi a 19 year old Hue.
Mi nah worry cause we go a Canada fi win ball game.
This a just round one. You nuh hear Stonigut say the man dem look like them have a system in place. Mi tiad fi see we a play aimless and man nuh know position especially when the ball inna we net.
Two weeks ago the forum a cuss bout it nuh mek no sense the local baller them go train as there is no space fi them and today everything change up and man a say how England base ballers them nuh make the cut.
System come before anything else for Simoes.
a few notes bout Simoes
Defense first
Him nuh love cane cutter but reader of the ball
Him but his system before anything else
Him believe inna himself
Yes he maybe mad but there is a method to the madness.
Mo I bet if Hue get a run him give 200% now, look fi a 19 year old Hue.
Mi nah worry cause we go a Canada fi win ball game.