Did you know that when he started at WestHam he was a striker?
My favorite book title is called 'Fools Die'. That is how I thinbk about people who try to force it down my throat that i must big up and support some fool fool baller, whether Santa Claude is Jamaican, Paraguayan, Brazilian, English or not.....me nuh rate him and no guy can mek me change me mind bout that.
Nuff baller deh bout that nuff man here nuh rate but you ever hear me tell him sey him wrong?
As for RF and Me, dem can gwaan carry belly till them drop dung ded...
Solidarity is not a matter of well wishing, but is sharing the very same fate whether in victory or in death. Che Guevara.
Daaammmnnnn Sickko! Who a tell yuh fi rate and or support the youth? All me a say is stop hate pon the youth cause thats all yuh been doing.
<LI>Yuh call the man Santa Claude</LI><LI>Yuh came here in a gloating mood when the youth got red carded.</LI><LI>When want to second guess Warnock for paying 3m fi the youth.</LI>
Know what ... gwaan hate the youth .... "Him DONE RICH ALREADY!!!!"
Carrick nuh worth 18m, mi nuh hear yuh a berate him. Claude has been playing well, irrespective of what you want to think, even T.K. posted a rating table where he was rated the highest.