A what do unuh part 2

• A what do unuh part 2

Is what a gwaan? Unuh believe sey a three week training camp in Brazil can tun defenders into a "Rio Ferdinand"? Mi call it a work in progress.

Dem want replace Pepe but we see what Claude and Stea Peas have given us over the years. So much 5 and six it nuh funny. Now them a try a few young bway and we can't even give them 2 game fi do them thing. If that a di case Pepe stock strong, Willi and them can invest.

The fact is the youngster them have a bag a work fi do if them want to be on the world stage so now it is up to them. Them can't say them nuh get the oppurtunity fi showcase themselves and I assume Simoes going to talk to them and build them up.

Can you imagine if we had beaten Trinidad 3-0 we woulda think we ready fi Brazil. No it shows we have work to do. Now is the time to werk as Simoes say if man want fi come joke it out then them pay them way inna the stadium.

I saw Fuller in the Grand Stand..

Not sure if he paid though..

Mosiah mussi sponsor him

Him probably get Boxhill old pass.

I saw Fuller in the Grand Stand..

Not sure if he paid though..
            as long as hes no where near this NT im happy.