Nostradamus JANGLE, whadd up star? Sniper Westman
http://img.photobucket.com/albums/v6...w-kit-0708.gif the wisdom and courage of my mind and the strength and vigour of my body", to enable them to enjoy a better life. I ask God's blessings on our nation. I ask for His guidance on the government that I will lead as we face the challenges of the future. I know that we can't even walk without Him holding our hands. http://img.photobucket.com/albums/v6...aa20b58a33.gifTags: None
Whappen black and green man? How tings in north havana?
Likkle side gone ahead temporarily. But me nuh have a ting a worry me. Me know seh you have nuff a burden fi you head. fifteen game lef plus FA Cup, plus Big Man League. A regula bizniz dis. When time come we know a whofa name gwine call and whofa name nah call. How much year now we a deal wid this?
All the Tilla him fi him mouth ongle utter sound now and then. Your fellow likkle side man Karl tired a round up fi him mouth through the annual dissapintment thing. As usual Mosiah and X walking almost alone. Livi walking with Angels on high. Me deh yah with a group of youngsters who carry the torch. Lazie, Jangle, Sickko, et al, not to mention the various and sundry waggonists that come along and henker round we cause we a di best.
One a dem day yah we need fi meet down a your way and really enjoy a game, win or lose. Me and Prof want teka leisurely drive come down 27 from Disney way to your way. You gwine haffi arrange the entertainment. Me sure a nuh problem dat cause dat a your ting.
Guidance."Jah Jah see dem a come, but I & I a Conqueror!"