• Mosiah -- respect the reports

Mo,

Your reports appear to be unbiased and we really appreciate that. Hope that Jerry Hue or one of the others can attain the levels that Rene saw in Walter and Tappa (and Andy, before his injury).

Rene's comments re the improvement in quality is now better understood - there is a higher level of mediocrity (C+ & B students) and a dearth of stars (A+++ students) in the attacking midfield and forward areas.

LannyD

Seen, we big him up more time. Mi waan see some photos & video clips. BTW, most digital cameras can give you a 2 minute video clip.

yuh offering to buy him a digital camera?

If him park the escalade fi a month, the gas savings will go far.

HAHAHA! I hear yuh!

But how yuh expect mi fi reach a practice? If mi tek JUTC mi might late, either because di bus nah run pon time, or mi deh a di Half Way Tree Centre a beg fi mi life while dem a rob mi!

Easier yuh just buy mi di videocamera! Okay a digital SLR camera will do. Nah presha yuh, dads!

heh heh!

Respect, LannyD. Wi cyaan hear from yuh!