a whe yo do di man dem sickko?

• a whe yo do di man dem sickko?

damn, mek di people dem know yo no work fi gleaner no more boss..., I find it funny that di poster name Ti....mi mean Zilla and type like ReggaF..yo know wha mek mi lef it ...LOL!!!!!!

not really commenting on DR ban. But a wah do deh sicko sihko pon the next site. How di man a swear so cause burrel no do weh him expect di man to do. Di man jus av a little spot fi mek some report in di observer and meet people who him a beg fi a story and a gwaan so. i neva know seh a sports reporter is such a big and lucrative job inna Jamaica. Mi no really care bout ting still

DR mi no like how di i a diss di forum still but i just see y u a cuss dem ova suh. It look like the saying seh puss and dog no av di same luck really go so.

Is wha You a gwaan wid Yuttie? Mind yuh get ban like Dutty Rock...er a mean Pepsi...JB...or is it General...damn I can't even keep up with the multiple personalities of this one poster!
    "The contribution of forumites and others who visit shouldn’t be discounted, and offending people shouldn’t be the first thing on our minds. Most of us are educated and can do better." Mi bredrin Sass Jan. 29,2011

hehehe, listen sickko is a very dear friend of mine, how the arguement go from Dutty plus Rock getting banned to Sickko name inna di arguement....

LOL!!!!!!!!!!!!!!!!.....mi belly...LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Karl commenting on Maschaeroni's sending off, "Getting sent off like that is anti-TEAM!
      Terrible decision by the player!":busshead::Laugh&roll::Laugh&roll::eek::La ugh&roll: