Tilla,Sass,HL,Jam2099,Maudib,Bricktop,Me and Burrellist crew
Originally posted by T.K. View PostPlease Pepsi mi a beg yu call yu lawyer dem now!
Karl, Mosiah and Gamma need to learn not to reach people's diagnoses to the public so.........Tek legal action yes!
SUE DEM! A WHO DEM! - T.K.Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015
Originally posted by Jangle View PostTK yuh come een like dem likkle bad pickney weh love set on............. hot patty!!!! Hot patty!!!!! If the man have multiple personalities, then I need to address each one.....got it Pepsi....errrm.....I mean Yutie....errmmm.....sorry i mean TK!
Please do not lump me into the many different split personalities. If there is one thing I can big up Yuttie for is that he has created the greatest forum character in history. How can you not like Pepsi? He simply brings too much to the forum to ever be locked out. - T.K.No need to thank me forumites.
Originally posted by Mosiah View PostTK, step aside or I'll remove your batteries! I am serious with this. Pepsi, if yuh know what good fi yuh, all now yuh try reach mi - 876-836-1530."Jamaica's future reflects its past, having attained only one per cent annual growth over 30 years whilst neighbours have grown at five per cent." (Article)
Originally posted by Mosiah View PostTK, step aside or I'll remove your batteries! I am serious with this. Pepsi, if yuh know what good fi yuh, all now yuh try reach mi - 876-836-1530.
Originally posted by Bricktop View PostHow your phone number change up so? Yuh a guh haffi tek out my battery dem too if yuh silence PEPSI. WAAAAAAAAAAAARHey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015
Mo just chill nuh!!!! Look how unuh a go spwile up a nice day like tiday. Wha jus because me and Mr. President buss de truth pon you and Xcuse seh unuh side a likkle side yuh waan tek it out pon likkle pepsi.......... just cool man and drop the subject!!!! Focus pon how Livafool a go stay up this season. Dat's what yuh need fe worry bout.Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015
so wait, yo membah when Karl use to love delete man post and the powers that be use to ban mi username, yo figet se mi use to post wid 1 t ina Yuttie 1 time, how comes nuh body neva di cus dem off...
maybe cuz mi wasn't one undah dawg, heheKarl commenting on Maschaeroni's sending off, "Getting sent off like that is anti-TEAM!
Terrible decision by the player!":busshead::Laugh&roll::Laugh&roll::eek::La ugh&roll: