Gunshottttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by X View PostThe post or Ashemeade ? ahhmean look WAda fly dung on everbady , nuff people get bite ,specifically from Tysom camp ..Ashmeade suspect , guilty by association, sorry but a suh it set .
Mi nuh tink dem need yuh assistance...dem dun ave ALL di tools necessaryTIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE
Heh, heh.. mi nuh vex.. we need to preserve unnuh fragile psyche.. it nah guh pretty when di torch hand over.. even though it should be a happy occasion.. nuff man ah guh discombobulate.. dat is what happens when we create Gods of Men...
Mi juss ah prepare unnuh...
Babylon work ? yuh a talk to babylon arsonist ! if yuh nuh see di rake den yuh a support almshouse ..di bredda suspect ! fi im camp (tyson) deh pan international fiyah and yuh a tek it fi cool breeze !
Boss mi xpect betta from yuh ...a suh it set , like how Tyson spin it , man get buss wid some serious stuff and it tun pan Asafa/Jamaica..den trini from im camp get bite ....Ashmeade !THERE IS ONLY ONE ONANDI LOWE!
"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.
Originally posted by X View PostGotta a funny feeling we are being set up , all these test came back , people flying home early but Ashmeade is left to run the 4 x 100 to then buss him by extension Ja and take away the 4x 100 medal.
I just feel it , taint us , if so ...BAN IM FI LIFEEEEEEE !....No Triple life !
Yuh trust Tyson and im sources ?...mek wi see after the 4 x 100.THERE IS ONLY ONE ONANDI LOWE!
"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.