Canadian Babysitter gyalfren busted!
Mi cyaaan understand Mo either.
Franno never waan di cCanadian bwoy anywhere near him and is bare cold shoulder him get. The raaz Doyle sneak him in in May just before trials.
Franno should kick out all a dem razz from then. Lesson learned.
None ah unno ever guh pon a Jamaica global games. i was fortunate once and the managers have to be control freaks. The athletes are like kids to rhtaid...not a brain surgeon among them. Dem haffi have the athletes dem sign fi everything, else later dem seh dem nu get nuh gears and all kinda something.
is not a bed of roses.
Long before that. 3 years now.
Last year I asked him on the circuit if Asafa gonna get groin operation and him tell me not to ask him anything as he would be the last to know. Doyle and Asafa mek dem decisions now and he is shut out.
Franno should have expelled Asafa. The relationship was going nowhere.
None ah unno ever guh pon a Jamaica global games. i was fortunate once and the managers have to be control freaks. The athletes are like kids to rhtaid...not a brain surgeon among them. Dem haffi have the athletes dem sign fi everything, else later dem seh dem nu get nuh gears and all kinda something.
“Life is a system of half-truths and lies, opportunistic, convenient evasion.”