Yohan Blake

Gwaan yout, chart a pose fi yuhself yes. Big up kah yuh deserve it.

Long time I don't see an interview with a NPL player on CVM.. can you imagine Sky Sports ?

di man need to represent wi bettah.. him tink seh is medal alone duh dis ?!!

Work on a twang at least !

Next ting yuh gwine hear is dat Usain is from another Planet !!

LOL!!!!! it should be in the next oxford update. now if maudib will only find him a beauty .....

I dont often agree with you but, in this instance, you are correct.

see one here

http://www.missworld.com/Contestants/Jamaica/

Deanna ROBINS

hope him have better luck dan asafa ... well so far so good ... were

hope him have better luck dan asafa ... well so far so good ... where individuall olympic medals are concerned.

lol

yuh nuh e-z

yup.... you know there is lots to like about the demeanor or asoftfa..

The youth no need fi twang, you ever hear Micheal Holding Twang? But he speaks eloquently. Blake need a lot of work in terms of how he comes accross in interviews.

Mi remembah di great Bob was criticized inna di said vein but nevah changed di speech. I always wonder bout dis interview skills ting, Is just di interviewer ask a question get an answer whether diplomatically or not an it done, Sean Paul wi internationally acclaimed artist is ah prime example to, mek dem have it trait. Di bes way fi get wi patios international/global. Ah remembah Lenox Lewis gi dem big up an now everybody know it, he, she an di ole lady.

Yuh know where Blake rise from ??

is 16 di man start di running ting..

yuh lucky....

Very impressive actually.