Soo.. summady need to find

• Soo.. summady need to find

a second innah di 200 Final fi demolish a record..

Mi ah look pon di efforts innah di semis and the times run..

It looking mighty interesting !

Race of the Olympics Tomorrow.. Clash of the Titans !

2nd and 3rd are interesting...that's about it

Yuh ah dis Bolt...

Enjoy your last day on the forum

What happen ?

Site a guh shut down and close shop after tomorrow ?

Wi cyaan live suh..

If yuh still deh yah den we all know you don't have no shame...your groupieism has been downright nauseating...that and your backtracking

suh wait.. is one big family circle jerk unnuh did want in yah.. incest not good ennuh...

Neither is backtracking...didn't seem to stop you however

look like di Wolverine shock treatment destabilize yuh brain.. wheh yuh a babble bout now ?

wheh yuh a babble bout now ?
                    How long did The Beast's Richard Mille watch say it took him to cross the line in the 100M final? Start there and connect the dots

Bolt looked easier than Blake..though both were supreme. Bolt start talk bout doing summen special. 18.9?

Sweep mi seh!

Don't tink Beast can run the curve any slower.. man come to a stop and do 20 secs..

Crazy stuff !

Beast not saying nutting....

Him look good still, but slammed the brakes too hard.

Bolt wants the 200m badly though and ran a superb SFs.

Sweep mi seh!