Y thank you kind Sir.

MDYADWL

U only have strent fi our athlete?

U fi a lead march (blok road and bun tyre) fi mek dem juk-juk up that dyamn teifing Justin Gatlin and mek dem 'low our athletes!

is not everyting yuh read yuh muss believe.. yuh muss learn to pick sense from nonsense..

was not only about that............he said asafa "moves" for the last few months makes him look suspicious to the objective person.............eg,his flight to miami, then doing 9,85 the sameday....his absence from the village etc..

these things he said "raises suspicion "

N DONT CUSS MI FI WEH HIM SEH

I won't bother with sarcasm any more. It not working for me like it use to.

My bad!

And thanks for mentioning my Champs, medal-winning days!

Drug-free too, I hasten to add!

ah wheh di...?!?!

Originally posted by Skeng D View Post
                N DONT CUSS MI FI WEH HIM SEH
                Who is you? Yuh special?!?

Cuss him, Willi, cuss him!!!

heh heh!

why bolt and yohan not complaining?

How much time dem juk yuh fi dat medal? LoL

Gasp!

Mi nuh tek juk!

A wah do him, Brickie!?

he ran 9.88s and his movement was all acconted for...they HAVE to be or you get suspended. His Twitter account even said he was in Toronto and man like Juggernaut met up with him at Jam 50 BBQ etc. Him nain ah hide!

When has Asafa EVER been in the CAMP? Hahahahahah. That is prolly Y the Doc ah cast aspersion, as him ah bringle bout di Camp. Jaaa man fi sure. The same eeedddiottt camp may cost us shot put and discuss medals, so tan deh.

Mek mi tell U bout Asafa testing history. Him nuh have no whole heap a medical exemptions like the Yankee dem (flu/asthma/autoimmune dis and dat), di testers dem are constantly amazed by that. Nutten fi hide and dem test him the week before him guh to di Village.

Footballer get groin injection all di while fi kill di pain, so what is the biggie?

Mine is not to compare, just to defend my athletes from injustice and harrassment, ALL of them.

Maybe dem nuh tek set pon dem like last time?

LoL

Why Asafa complain so. Last Olympics he said testing making him weak.

Com on Safa you know that them a go watch you like hawk.