CHUBBLE on the horizon for Ja in 100m women

Wait till TRIALS.

Cho man, yuh ah veteran inna dis. Yuh nuh unnerstand dat Fanno and Mills are peakists! Trials aggo blow people minds.

Thank you
      Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Willi I notice something, or at least I think I do. MVP athletes are EXCELLENT starters while Racers athletes finish very well is this accident or design or am I completely off?

Mi notice that too.

I think its the type of athletes recruited in the sprints. Coincidence.

Look at Melaine and Kaliese, they close well.

Mek wi se how it guh when Shelly done har exam dem.

Recall that Shelly had an appendectomy in April 2009, months before Berlin. How Berlin di guh again?

Why wi worrying ovah dis likkle win by Felix, ah fresh foot run dat, even Jeter haffi run everytin if she waan win gold. Nah gi weh mi girls dem fi nuhbady. Gold again inna di 100 and 200, dem haffi beat wi fuss.