..or just give them blinkers...

yu touchy... the fact is that YB did twitch and could very well have caused Bolt, next to him, to move.. we just see the same thing with Dexter Lee moving around in the blocks and then causing the bredda next to him to move...lucky him nevah get dq.

The truth is an offense not a sin.. Bolt need to work on not being nerminous.. yuh cyaan tell di starter yuh false start because the breddah beside yuh fart... well yuh can tell him but it nah help yuh..

Wait! Yu no de ah stadium??? Wit YB jock strap?

yuh looking company..

It helped Richard Thompson tonight! how him get back in de race?

di breddah beside him farted ?

and the hurdler?? dem trow him out! him nevah use de "fart" excuse...

yuh rambling now but i'm sure you think you have a point..

are you watching the meet?

aftah ASAFA pull out ? waste ah time..

He doing laundry...man jock strap haffi wash...

yuh speaking from experience...

lol...whoeeee...see if yu cld get a washing machine from Appliance Traders nuh...yu suppose to get a likkle discount....

De days a free ticket done!! Mosiah cldnt work up one fi yuh???