Some Trivia for the Track Fans

• Some Trivia for the Track Fans

What is the fastest Mens 100m time ever run in a IAAF Sanctioned event before May in the Track Season ?

That's a beast of a question.

lol !

Casting Pearls...? LoL

Yu ever hear 'bout force ripe fruit?

yes.. are you implying that the Great Coach Mills has his athletes peaking too early ????

Please refrain from insulting our World Class Coaches..

I suggest you tek more notes and yap less.. knowledge is power.. Yohan have all his trainers scratching dem head and talking in whispers.. this is uncharted territory..

Force Ripe ??

Lol ! Woieee !!!

Wait till Olympics.. is den yuh ah guh si force ripe !!

Why yu so jumpy yute? Yu are the biggest yapper on yah....nobody can't mek no comment when yu hero worshipping? What bout Bolt 8.8 relay leg???

bettah yuh yap bout Bolt.. stap insult wi coaches and wi prodigy dem...

Cut out the effery nuh...yu come on a jump pon Blake bandwaggon...den yu trying to change yu tune and attack me...bout "wi coaches' and 'wi prodigy'. Just remember all now yu 'good' school no produce no world champion....at least mi and Blake went de same school..so no come try disrespect...yu likkle waggonist....

Blake Bandwagon ?

lol ! Yuh have no idea how funny that is..

Mi privilege to certain information and ah prepare unnuh fi a nuclear bomb innah London and mi get cussing..

Nuff Psyche ah guh get damage.. so much invested in Bolt..

But galang nuh.. may the force be with you..

Any Jamaican who go Olympics on merit, I support...may the best man or woman win on the day....

When Bolt bandwagon tun ovah yuh will si bout 'merit'...

Ah juss hope di stress nuh damage him.. all that expectation and him know wha clock really ah strike...