Racers vs MVP 4x100 Utech classic

mi nuh kno dat... in fact none of us know dat... yuh nuh know dat eeda... just opinion and speculation...

suh why tek di chance on di 5' man ?

most important ting is stick fi guh round..

when last him run in a relay wid dis group ??

What can he POSSIBLY add that Worlds Fastest man, Bolt and Asafa gwine puddung pon di track ???

ok... suh when is bolt not de fastest man... kmt... is which planet yuh deh pon... hope yuh willing fi run weh yuh sources afta bolt destroy all-commers and rewrite de record book...

lerone has run (started) on a jamaica relay before... and, in case yuh dont know the top four at trials is usually included in the relay pool... willi may be able to tell if is a rule or not...

opinion: lerone clarke stand a good chance of making the top 4 and will have a good season...

please search the Planet you are from and provide the data that supports your theory that Bolt is the fastest man on the Planet..

Thanks in advance..

yuh betta guh back inna yuh cave... waste a time a argue wid yuh pon dis...

it is a waste of time since I am privy to information that you do not have..

the most you can do is rely on performances years ago.. while being blind to performances less than a year ago and as recent as a week ago..

If yuh put it dat way, I agree...I was talking technically.

Blake too versatile for that!

mek wi try stick wid reality nuh..

cho..

Reality or real reality? LoL

well.. di one dat involve following the money...

OK,

di REAL deal. LoL

if bolt loses to blake and blake does not beat the world record, who would be the fastest man in the world?

Blake.

if bolt bruk him foot at Taboo and get gangrene and dem amputate him foot and give him one a dem blade fi run pon and blake beat him.. who would be the fastest man in the World ?