clash dem waan, what clash stadium

• clash dem waan, what clash stadium

fullup to di brim and 9.76 fi good measure, si sumpn fi journalist write deh.

Again, the Jamaica trials next year will be the hottest in the galaxy! At least for the sprints!

Pay per view me say. LOL.

Those expensive London Olympic tickets for the 100m have just become underpriced! If yuh have one, you can double your money right now!!!

True dat, TRUE DAT, bwoy stadium SELL OFF!!

Or a media accreditation???

yuh bobomlacta! boasy!

I think one Tyson Gay will be in the stands watching!

But me nuh have it yet? Si how me fi show off and given how my plantation supervisors behave there is no certainty I will get it either...good thing i have a valid UK visa and place to stay in London

Don't even think about it. Word from England is you might not even be able to see the Jamaican team inna the village, the way it sell off.

man start buy ticket fi the sports that nobody nah go watch. You might have fi settle fi Sync Swimming etc.

Can we buy tickets from NOW?????

Stadium sell off. Just the farrin journalist dem alone will buy out Stands.

Yuh betta have transport in the City too. Train dem ram arready!

Not even dat mi get ina di lottery.

Fraud ting.

How him aggo get ticket?

Lawks man! NCB muss can gi him likkle wuk as a commentator. Him nuh chat too propah but still...