I agree.

Asafa already craas it 9.78s...yuh figget?

Bolt aggo cross it in Brussels and if Blake is there, him can crass too.

Mi ah talk basic.. memba seh is 9.85 wind adjusted Asafa run...

9.82 is the new mark set by Yohan.. fastest sprinter this year..

eiddah yuh did know or yuh nevah did know..

lot of u guys don't notice that this time YOHAN ran(9,82 at 0m/s wind) is equivalent to ASAFAs personal best(9,72 at 2m/s wind)

do your own check @ http://myweb.lmu.edu/jmureika/track/wind/index.html

so they are about equal now

Very interesting. Did not realise that.

mi seh eiddah dem know or dem don't know..

mi give di tip-off lang time .. who waan tek it good fi dem..

nuffa more can be said coming from di horses mout..

certain man ah talk bout dem legacy.. and is not di obvious levers...

Kiss teeth... a lucky Blake lucky seh no wind never a blow inna him face in Zurich, unnu no see seh all nature a fight Asafa and every time him run fast there is wind...

Incorrect!

Asafa's best time is 9.72s with ZEO point 2 wind per second in Lausanne 2008. I wuz there.

Second fastest athlete in BASIC time...ongly Bolt is faster!

Of course not, cause it is not true. LoL

LoL

You dont know...

Mi lose off yuh big time. Asafa have several times faster than Blake run yesterday with likkle wind!

Is like some man nuh unnerstand how fast Asafa is and has been!

100 Metres 2008 Updated as at:22/07/2009

9.58 Usain Bolt (JAM) - Berlin, 16/08/2009

Mark WindAthlete Nation DOB Pos Venue Date
                            9.69 0.0Usain Bolt JAM21/08/19861Beijing (National Stadium)16/08/2008
                            9.72 1.7Usain Bolt1r1New York City, NY31/05/2008
                            9.72 0.2Asafa Powell JAM23/11/19821r1Lausanne02/09/2008
                            9.76 1.8Usain Bolt1Kingston (NS), JAM03/05/2008
                            9.77 1.6Tyson Gay USA09/08/19821qf1Eugene, OR28/06/2008
                            9.77 -1.3Usain Bolt1Bruxelles05/09/2008
                            9.77 0.9Asafa Powell1h1Rieti07/09/2008
                            9.82 0.0Asafa Powell1r1Monaco29/07/2008
                            9.82 1.4Asafa Powell1Rieti07/09/2008
                            9.83 -0.5Usain Bolt1r1Zürich29/08/2008
                            9.83 -1.3Asafa Powell2Bruxelles05/09/2008
                            9.85 1.7Tyson Gay2r1New York City, NY31/05/2008
                            9.85 -0.1Usain Bolt1Kingston (NS), JAM28/06/2008
                            9.85 -0.1Usain Bolt1sf1Beijing (National Stadium)16/08/2008
                            9.87 0.7Asafa Powell1Gateshead

Do a fact check...hint check out 2008.

My apologies, did not know you had high expectations of me. Too bad I am not expecting to please every one all the time...just so the thing set.