• when we were kings!

http://www.espncricinfo.com/ci/conte...io/498054.html

great man ... great times ... long past

when we WERE kings!!!

you start telling your kids about those days? I am curious because I wonder if they think you are making up stories or just plain lost your mind.

that West Indies not only won but rarely lost.

i have! i am waiting to get a copy of "fire on babylon" .... seeing it in a movie/documentary will seal the deal!

May as well be talking about King Tut days....

Wait til nex year wen yuh si "Children of Mercury"

nuh one White god dat ?

Fiyah Bun !

yep wi ah gwaan reclaim dem...dem European learn at the feet of Nubians

chekit

It ah guh tek sumpn miraculous fi wi get back to dem type ah crickter deh. Dem deh ah did ah special set, man bunker dung wid yuh likkle one speaker radio ah enjoy di side Eben now, if dem man deh did deh bout wi run tings easy like suh. Teacha cricketers dem deh fi years widout tears.

but of course...

Aftah all.. man originate from Mama Africa... so all tings flow from dat...

lol !

Nah man.

we ah once and FUTURE kings.

So you guys don't believe the village trundler Sammy will take us to the promise land?

i would be happy if he could be like moses and take us to within sight of it!!!

Mi seh future so all is possible.

Gayle a di new master blaster.