Mi hear seh Tiger Woods wife set to collect

• Mi hear seh Tiger Woods wife set to collect

$750 Million US and receive full custody...

Di IMF loan is likkle more dan dat...

Sumting nuh right yah suh....

Mussi End of Days..

Straight extortion dat. Him mussi have nuff skeleton in the closet for him to agree to that.

Didn't Lady Saw duh a tune called "Woman dem name suh dem born lucky, all areoplane dem get tru di ..... "?

Straight extortion dat. Him mussi have nuff skeleton in the closet for him to agree to that.

Dat a more than extortion to rhatid. An bet a nedda bredda a gu spend the man money. All my skeletons dem coulda exhume but mi would a fight dat amount of $$

Me too. Only a murder charge me woulda pay dat amount a money fe keep unda cover!

That would beat the world record alimony that Michael Jordan paid to Juanita by far

Ah tigah bwoy, yuh haffi pay dung pan dem special breed deh. it hot but hush, a fi yuh judgement dat.

No wonder him can't lick a ball straight today.

It hard when you have fi pay fi keep secret especially when two years down the road them a go buss it pon you.

I hope him throw down a whole heap more than 10 or 12 gyal fe it cost him $750 million.

Not even Wilt Chamberlin wid him 20,000 is enough fe dat amount a money.

Look like him must really have some serious problem we nuh know bout.
                  Last edited by Islandman; July 2, 2010, 02:30 PM.

bwoy mi nuh si di mup mup whey worth dat...neither in quantity nor quality!

You got that right star Tiger is an eediat

Total ******************** idiot. Thought he had better sense than that.

Damn Tiger, could've had paid off the IMF loan and got all the pretty gals that Jam. has to offer. Him coulda pick, choose and refuse

i think that is EXACTLY what landed him in hot water to begin with!!! as earl woods said.."what were you thinking?"