100m hurdles - the Jamaican girls run well but

Jello remind me of a brown Veronica Campbell..

yuh going to ansa mi questions?

Mek him gwaan while LO a get LOW him can stay deh a scoop JELLO

Mi nevah try Jello wid ice-cream.. suh mi nuh know...

lolo jones is one fine chick... wouldn't mind a night out with her...

Beauty widout de bumpa nuh work fe me. She coulda pretty like money....no romance without Bumper!!
              Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Wid Lolo I will compromise pon the bumpa!

compromise.....?!!!! wi haffi check yuh credentials at the door boss....2 things you will not hear a jamaican man say:

1. no dear you can use my car;
                  2. har b a t t y too big yaw man...

Me have me standards fe uphold.
                    Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

yuh try har...yuh try it widout di ice cream?

Mi nuh tell yuh seh she is my helper... she already pass di trial... flying colors too..

a suh di slave master dem use to...why, look at the time!

Yuh perverted brain gwine get yuh in trouble..

what mi duh?

Yuh modda know dat you did interview di helper tuh?

But ah wheh di...?

Suh yuh nuh interview people that gwine work fi yuh ??