Just Call Me Nostradamus

• Just Call Me Nostradamus

...after ASAFA's last race before the olympics I said that his inability to move away form the field was troubling and man run mi down bout him jus run 9.85 well see it deh

sorry, no big ups for that. everybody coulda see dat.

afterall, when Asafa beat him the other day, it was clear that Bolt was toying with him.

Call u u ****************. You same one bout you more worried bout Bolt a mess up than Asafa.

You lie worst than Hue and him decision fi turn down scandanavia

Originally posted by Me View Post
        Call u u ****************. You same one bout you more worried bout Bolt a mess up than Asafa.

You lie worst than Hue and him decision fi turn down scandanavia
        Did I or did I not say that Powell lacked burst in his last three races? Don't come back in here without the right answer or yuh get a swift kick to the jaw

Why didn't everybody say it then? Everybody was saying he looked good going into the olympics.

Move yourself you want credit cause you say the same thing as islandman and completely wrong bout the other people in the race. Jerry Hue, nuh seh anything further.

Originally posted by Me View Post
              Move yourself you want credit cause you say the same thing as islandman and completely wrong bout the other people in the race. Jerry Hue, nuh seh anything further.
              What did I say about Bolt? Quote me or tek a swift kick to the jaw

gwey!

LOL, you good

Mine how yuh a stick yuh jaw in front of mini Me own yuh nuh

Bricktop, real old Jerry Hue. You worst than RF, bout him salad and pile Jerry Hue in front of Sharon.

Ease up offa Maestro name nuh bredren!

Couldn't find the quote ehhh? Did I or did not say that Powell lacked burst in his last three races? Answer the question or powder up yuh jaw

yuh fool eh?

yuh get di email?

How you mean. The man name haffi call now, him back inna the big side. Him get little bit relevant again.