women 100m results

• women 100m results

Heat 6 - Shelly Ann Fraser – 11:35 (1st)
    Heat 9 - Sherome Simson 11:28 (2nd)
    Heat 10 - Kerone Stewart 11:28 (1st)

a only hope a joke Simpson a joke, a stink up the place with 11.48

Sherone just won the next round in the 11.04 or something like that.

She was just playin' wid yuh!

she need fi stop give people heart attack and stop run them time deh. What you practise is what you run when pressure tek you.

yuhseeit! Mi almost wet misself in dat first round.

Almost?

yu sure a dat a di reason?

Make mi leave it alone, I am happily married

Well, I didn't check.

Is Shelly-Ann mi like. She coulda did lose di weave doh.

Shelly-Ann sexy mi nah lie. She can run pon my track anytime.

a don't know what the hell with the weaves.

Back in NY you had some nice Haitian girls but 99% a dem full up a pure weaves inna them head.

Big turn off fi mi. Mi rather the ballhead than the weaves.

it easier fe dem manage. Dem sweat out the perm inna training.
                        Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

den cut it off to di root.

Is pole vault mi want har fi do wid mi.

yaah mad man. yuh can gwan. mi nuh want my pole bend up so.